Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (2024)

Recy Wouters

Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

  • Report this post

Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende stap met jullie delen. De start van mijn eigen praktijk als leefstijl- en vitaliteitscoach!Als leefstijl- en vitaliteitscoach begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl. Met als doel: meer energie, een gezond gewicht en lekker in je vel. Dit doe ik op het gebied van voeding, maar ook beweging & ontspanning, gezond denken, leiderschap en omgaan met emoties. Waar nodig werken we samen op een positieve manier aan jouw gezondheid. In stapjes naar een leefstijl die bij jou past. Zo wordt het iets van jezelf en houd je het vol. Benieuwd wat jij kunt doen om je leefstijlverandering in gang te zetten?Neen voor meer informatie een kijkje op mijn website www.leefstijlcoachrecy.nl

  • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (2)

49

15 Comments

Like Comment

Esther Das

massagetherapeut bij Time for You massagepraktijk

5y

  • Report this comment

Gefeliciteerd Recy. Veel succes en plezier 🍀

Like Reply

1Reaction 2Reactions

Cunie Wolthers-Ruiters

Coach & eigenaar van De Endometriose Coach & Firma Vooruit, coach, trainer en ervaringsdeskundige

5y

  • Report this comment

Succes Recy!

Like Reply

1Reaction 2Reactions

Janske Mostermans

KYC Specialist bij Rabobank

5y

  • Report this comment

Gefeliciteerd Recy, veel succes!

Like Reply

1Reaction 2Reactions

Esther T.

Mensgerichte verbinder met een brede scope zoekend naar een passende oplossing voor jóuw vraagstuk

5y

  • Report this comment

Mooie stap Recy! Proficiat en heel veel succes

Like Reply

1Reaction 2Reactions

Nicole v Vlokhoven-v Bussel

Senior medewerker interne controle at _Senzer

5y

  • Report this comment

Gave stap Recy, heel veel success!

Like Reply

1Reaction 2Reactions

Fabienne Vrouenraets-Reuneker BBA

Frontoffice en Backoffice bij Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

5y

  • Report this comment

Wauw Recy, heel veel suc6!

Like Reply

2Reactions 3Reactions

Anouk Van Der Zande

Huid- en Oedeemtherapeut

5y

  • Report this comment

Gefeliciteerd Recy!! Succes!

Like Reply

1Reaction 2Reactions

See more comments

To view or add a comment, sign in

More Relevant Posts

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    Ik dacht dat ik nooit zou kunnen hardlopen als migrainepatiënt. Levert sporten jou vaak een migraine aanval op? Vaak was de beloning voor sporten een migraine aanval. Frustrerend, want sporten is gezond toch? Eerlijk gezegd ben ik na nature geen sporter. Misschien kwam dat ook, omdat ik vaak een aanval had na het sporten. Sinds ik een gezin en baan heb, werd het steeds drukker in mijn hoofd. Van anderen hoorde ik dat hardlopen ontspanning geeft en het hoofd rustig maakt. Rust in mijn hoofd, dat was wat ik nodig had. Rustig het hardlopen opbouwen leek me logisch. Moeilijk voor iemand die altijd vooruit wil, dus regelmatig ging ik over mijn grenzen. Met als gevolg migraine. Maar ook als ik me netjes aan het opbouw schema hield, ook migraine. Er moest dus meer aan de hand zijn. Een aantal praktische tips die mij hebben geholpen: ✔ Zorgen voor aanvullen zouten/elektrolyten vanwege verlies hiervan tijdens sporten ✔ Na het sporten op een spijkermat met meditatie om spieren te ontspannen✔ Voldoende water gedurende de hele dag✔ Maximale hartslag in de gaten houden ✔ Na het sporten koel ik mijn hoofd met een coolpack met hoes Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou ervaren, maar inmiddels heb ik zo veel voordelen van hardlopen. Geen migraine meer, rust in het hoofd en mijn lichaam is fitter. Hierdoor kan ik beter omgaan met prikkels die voorheen migraine hadden opgeleverd. Heb jij migraine en wil je sporten gaan opbouwen of optimaliseren?Kijk welke vorm van sport of bewegen je leuk vindt en hoe kun je in stapjes opbouwen tot dat niveau.Elk stapje brengt je dichter bij je doel. Meer weten? Ik help je graag verder.#migraine #leefstijl #gezondheid

    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (13)
    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (14)
    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (15)
    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (16)
    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (17)

      +2

    4

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    Migraine beheersen: waarom vetverbranding de sleutel kan zijn. Eén van de manieren die mij hebben geholpen om vrijwel geen migraine meer te hebben is dit.Van suikerverbrander naar vetverbrander. Als je lichaam vetten als energiebron gebruikt, blijft je bloedsuikerspiegel stabieler én je energieniveau. Dubbel effect dus. Vóór een aanval vaak cravings? Dit is wat ik vaak terug hoor van mensen met migraine. Daarna volgt vaak een migraineaanval. Wat overigens niet per definitie wil zeggen dat de aanval is veroorzaakt door een craving, maar het kan wel een relatie hebben met de bloedsuikerspiegel. Je lichaam kan energie halen uit suikers (koolhydraten) en vetten. Bij het eten van bijvoorbeeld chocolade zal dit voornamelijk energie uit suiker zijn. Dit is een snelle en makkelijke bron van energie, maar het zorgt ook voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel.Wanneer je afhankelijk bent van suiker voor energie, ben je gevoeliger voor pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel. Voor mensen met migraine kunnen deze schommelingen een belangrijke trigger zijn.Er zijn verschillende stappen om je lichaam over te laten schakelen naar vetverbranding. Ik deel er één met je:Stel je maaltijd samen met gezonde vetten, eiwitten en laag in koolhydraten. De eerste stap is om te kijken wat je nu eet. Wat kun je toevoegen of vervangen?Start met het ontbijt en maak het simpel. Met avocado en ei kom je al een heel eind. Andere brandstof, ander resultaat.✔ Vrijwel geen migraine meer✔ Ook in de avond nog energie om leuke dingen te doen✔ Geen energiedips meer overdag✔ Beter slapen✔ Geen cravings meerDe overstap van suikerverbranding naar vetverbranding kan een krachtige strategie zijn om je migraineklachten te verlichten. Door je lichaam over te laten schakelen naar een stabielere energiebron, kun je je energieniveau beter beheersen en mogelijk het aantal migraineaanvallen verminderen. Het is de moeite waard om te ontdekken welke voedingsmiddelen goed voor jou werken, zodat je weer kunt genieten van je dag zonder de nare gevolgen van migraine.Wil je weten hoe voeding jou kan helpen? Stuur me een bericht. Ik help je graag verder.#migraine #leefstijl #voeding #keto

    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (21)

    9

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    Hoe een stabiele bloedsuiker je dag én je hoofd kan redden.Dip na de lunch, vermoeid in de middag, trek in chocolade, en het humeur van een donderwolk en met veel pech in de avond migraine. Lange tijd dacht ik dat dit er gewoon bij hoorde. Iedereen heeft dat toch? Maar toen ik mijn eetgewoonten aanpaste, merkte ik dat al die klachten verdwenen. Wist je dat je bloedsuikerspiegel een grote rol kan spelen bij hoe je je voelt? Als je bloedsuiker te laag is, raakt je lichaam in de stress. Het maakt hormonen zoals adrenaline aan om je bloedsuiker weer op peil te krijgen. Hormoonschommelingen zijn het gevolg en dat kan een migraineaanval triggeren. Aan de andere kant kan een te hoge bloedsuiker zorgen voor ontstekingen, die ook weer een rol kunnen spelen bij migraine.Hier zijn een paar signalen dat je bloedsuiker flink aan het schommelen is:◻ Energiedip: Vooral na het eten of in de namiddag voel je je slaperig en futloos.◻ Honger of Snackbehoefte: Je hebt snel weer hongerig na een maaltijd of hebt vaak zin in iets zoets.◻ Stemmingswisselingen: Prikkelbaarheid, nervositeit, of zelfs angst, vaak gekoppeld aan momenten van honger.◻ Concentratieproblemen: Vooral als je een tijd niet gegeten hebt, is focussen lastig.◻ Hoofdpijn of Duizeligheid: Vaak te linken aan wat (of niet) je gegeten hebt.◻ Gewichtsschommelingen: Je gewicht fluctueert of je komt aan, ondanks je gezonde inspanningen.Hoe houd je een stabiele bloedsuiker?Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op bloedsuiker. Te weinig beweging, stress, medicatie of slaaptekort en natuurlijk voeding.TIP! Start de dag met een hartig ontbijt met gezonde vetten en eiwitten, zodat je bloedsuiker in de ochtend stabiel blijft. Eet voldoende zodat je tot de lunch verder kunt. Benieuwd hoe je je bloedsuiker stabiel kunt houden en die vervelende klachten kunt verminderen? Begin met kleine aanpassingen in je eetpatroon en leefstijl, en je zult het verschil merken. Wie weet, redt het niet alleen je dag, maar ook je hoofd!

    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (24)

    21

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    Van Overleven naar Leven: Mijn Reis met MigraineJarenlang werd mijn leven beheerst door migraine. Ik was vaak ziek, soms wel twee keer per week. Ik was vaak bang voor de volgende aanval en voelde onbegrip vanuit mijn omgeving. Dit zorgde ervoor dat ik kostbare momenten met mijn kinderen miste. Ik voelde me schuldig omdat ik niet de zorgzame, sterke en vrolijke moeder kon zijn die ik wilde zijn. Mijn lichaam kon niet bijbenen wat ik allemaal wilde doen.Met een druk huishouden en twee jonge kinderen werd het steeds belangrijker om gezond te blijven. Ik had simpelweg geen tijd om ziek te zijn.Ik zocht voortdurend naar manieren om grip te krijgen op migraine. Ik probeerde van alles: dagelijkse medicatie, yoga, ontspanningsoefeningen, voeding waarvan ik dacht dat die goed voor me zou zijn, en alternatieve geneeswijzen. Dit hielp weinig of helemaal niet.Na jaren van strijd en experimenteren heb ik een programma ontwikkeld dat mijn leven volledig heeft veranderd. Mijn migraineaanvallen zijn vrijwel verdwenen en als ze er zijn minder intens en duren korter. Andere positieve veranderingen:✅ Prikkels die voorheen migraine uitlokte, doen dat nu niet meer ✅ Meer energie om te doen wat ik wil doen✅ Productiever✅ Beter slapen; ik val snel in slaap en slaap de nacht door✅ Beter humeur✅ Minder snaaibehoefte en 5 kilo gewichtsverlies Nu ervaar ik een ongekende rust in mijn hoofd. Wat vroeger triggers voor migraine waren, kan mijn lichaam nu aan. De energie die ik nu heb, geeft me de vrijheid om te doen wat ik wil.Dit gun ik jou ook! Heb jij last van migraineaanvallen of ken je iemand die dit heeft en zoek je naar effectieve manieren om je leven terug te krijgen? Doe mee aan het pilotprogramma 'Leefstijl en Migraine' en ontdek hoe een gezonde leefstijl je klachten kan verminderen en je welzijn kan verbeteren. In dit unieke programma krijg je:- Persoonlijke begeleiding- Een op maat gemaakt leefstijlplan- Ondersteuning bij voeding (keto), beweging en ontspanningDit kan de eerste stap naar een nieuw leven zijn. Stuur me een DM voor meer informatie.

    • Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (28)

    66

    10 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters reposted this

    • Report this post

    79

    33 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    2

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Recy Wouters

    Migraine Leefstijl-vitaliteitscoach

    • Report this post

    Tip om hoofdpijn of migraine te voorkomen tijdens de feestdagen.Fijne feestdagen! #migraine #hoofdpijn #leefstijlcoachrecy #feestdagen #ademen

    13

    3 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (40)

Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (41)

836 followers

  • 21 Posts

View Profile

Follow

Explore topics

  • Sales
  • Marketing
  • IT Services
  • Business Administration
  • HR Management
  • Engineering
  • Soft Skills
  • See All
Recy Wouters on LinkedIn: Na een tijd van opleiden en ontwikkelen kan ik nu vol trots mijn volgende… | 15 comments (2024)

References

Top Articles
4 Simple Ways to Use Plenty of Fish - wikiHow
So setzen Sie das POF-Passwort ohne E-Mail zurück und speichern es in LogMeOnce
Fighter Torso Ornament Kit
Ret Paladin Phase 2 Bis Wotlk
From Algeria to Uzbekistan-These Are the Top Baby Names Around the World
Bellinghamcraigslist
Merlot Aero Crew Portal
Carter Joseph Hopf
Whitley County Ky Mugshots Busted
123Moviescloud
Spartanburg County Detention Facility - Annex I
Bx11
Mission Impossible 7 Showtimes Near Marcus Parkwood Cinema
Pay Boot Barn Credit Card
Daylight Matt And Kim Lyrics
Apple Original Films and Skydance Animation’s highly anticipated “Luck” to premiere globally on Apple TV+ on Friday, August 5
Providence Medical Group-West Hills Primary Care
Sienna
Rek Funerals
Wrights Camper & Auto Sales Llc
Skymovieshd.ib
Star Wars Armada Wikia
Our 10 Best Selfcleaningcatlitterbox in the US - September 2024
Shia Prayer Times Houston
Craftsman Yt3000 Oil Capacity
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Southland Center And Xd
The Bold and the Beautiful
Moonrise Time Tonight Near Me
Mrstryst
Att U Verse Outage Map
Lil Durk's Brother DThang Killed in Harvey, Illinois, ME Confirms
Blackstone Launchpad Ucf
Oreillys Federal And Evans
Caderno 2 Aulas Medicina - Matemática
Admissions - New York Conservatory for Dramatic Arts
Second Chance Apartments, 2nd Chance Apartments Locators for Bad Credit
Fetus Munchers 1 & 2
Mississippi weather man flees studio during tornado - video
Three V Plymouth
Leland Nc Craigslist
Youravon Com Mi Cuenta
Menu Forest Lake – The Grillium Restaurant
8 4 Study Guide And Intervention Trigonometry
Wood River, IL Homes for Sale & Real Estate
CPM Homework Help
Random Warzone 2 Loadout Generator
Shiftselect Carolinas
Craigslist Free Cats Near Me
Julies Freebies Instant Win
O'reilly's Eastman Georgia
Skybird_06
Cheryl Mchenry Retirement
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5644

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.